Denne siden brukes kun til ekstra informasjon og som dokumentarkiv for menighetens offisielle nettsted, som du finner her: http://st-torfinn.blogspot.com/

lørdag 14. februar 2009

BIBELEN FORTALT


Kan verdens mestselgende bok og hyppigst fortalte historie ytes rettferdighet på bare en kveld? "Bibelelen fortalt" er et strabasiøst og ærlig forsøk på å spinne en rød tråd gjennom krig og lidenskap, underlige kongsløfter og slekters rop etter en kjærlig Gud.

Velkommen til fortellerkveld i
St. Torfinn kirke
torsdag 26. februar 2009 klokka 19.00


kr 120/100

Helga Samset er en av Norges mest erfarne fortellere, og jobber her i samspill med musiker og komponist Torbjørn Dyrud på orgel.

Arrangører:
Fortellerne på Hamar og St. Torfinn menighet

Kontaktperson Fortellerne på Hamar:
Ann-Elin Lium, m: 988 54578

Helga Samset er en av Norges mest erfarne fortellere.
Heltids forteller siden 1995, mottok som første forteller i Norge Statens kunstnerstipend (2002-2004).
Veileder for Prinsesse Märtha Louise over et år, manus og regi på lanseringsforestillingen "Eventyr fra jordens hjerte" i forbindelse med utgivelsen av eventyrverk for Bazar forlag.
Helga har hoveddelen av sitt virke innen den kulturelle skolesekken, og har turnert hele landet med Fabellatores fortellerteater.
Andre oppdragsgivere: NRK, BI, Olavsfestdagene i Trondheim, Cappelen forlag, Det Norske Teater, kirker over hele landet.

Torbjørn Dyrud arbeider som musiker, komponist og dirigent.
Som pianist og organist arbeider han primært med improvisasjon. Han har gitt solokonserter i flere av våre domkirker, og han har sin egen kvartett med Stian Carstensen, Mathias Eick og Mats Eilertsen.
I november 2008 utga han sitt første solo pianoalbum "Quietly To The Fields".
I 2009 skal han skrive musikk til nytt soloalbum, komponere pasjonsmusikk til Nidaros Domkor, spille solokonserter, gi ut orgelplate samt være med på det tredje sommershowet på Toten med "Urbane Totninger".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar